The Garage: een iconisch gebouw


The Garage is voor Deloitte dé plek waar alles samen komt: een innovatieve, inspirerende werkomgeving waar multidisciplinaire teams samen met hun klanten kunnen werken aan de digitale transformatie van bedrijven. Bij deze creatieve werkplek hoort ook een uniek bedrijfspand.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

Noordgebouw Citroën garage

Het voormalige Noordgebouw, waar jarenlang de Citroen garage heeft gezeten,  aan het stadionplein in Amsterdam bleek de meest geschikte optie. Het gerenoveerde, iconische rijksmonument van architect Jan Wils  heeft zich sinds begin 2019 getransformeerd tot een verzamelpand voor diverse kantoren en horeca.  

Exterieur The Garage

Het exterieur van The Garage is zoveel mogelijk in tact gebleven. Dit pand kenmerkt zich door de vele raampartijen, waardoor het een lichte en open uitstraling heeft. Daarnaast is de originele oprijlaan in tactgebleven, waar vroeger de Citroën auto’s de garage binnen reden.

Interieur The Garage

De inrichting van The Garage is industrieel en wijkt qua design af van alle andere Deloitte kantoren. De manier van werken die Deloitte hanteert sluit naadloos aan bij de faciliteiten van The Garage.


  • Folieramen: teams die in The Garage aan het werk zijn hebben de mogelijkheid om in een open omgeving te kunnen werken. De stalen deuren met ramen van plafond tot vloer zorgen voor maximale transparantie. Voor werksessies waarbij maximale privacy is vereist, kunnen dezelfde ramen met één tik op het geïntegreerde touch panel mat worden gemaakt;


  • Scrum karren met robots: de scrum karren zijn qua design een knipoog naar de oude Citroën Garage. De gereedschapskarren bevatten alle tools die nodig zijn om een succesvolle scrum sessie te kunnen leiden. In de toekomst zullen deze karren worden bediend door robots;


  • Volledige integratie van touch panels: via het volledig geïntegreerde systeem, kan The Garage vanaf één plek worden bediend.


  • Dali verlichting: The Garage is voorzien van Dali TL verlichting. Iedere lamp heeft een eigen ‘adres’ waardoor de lampen afzonderlijk van elkaar in te stellen zijn. 


  • IoT techniek: partner Vodafone heeft de IoT techniek geleverd waardoor de teams in The Garage IoT applicaties kunnen bouwen voor en met klanten.